MAS CABRIT                  Aula Entorn  Rural

  

 

CASAL d'ESTIU 2017!

  del 26 de  JUNY al  29 de JULIOL

i del 4 al 8 de SETEMBRE


 

L'oferta pedagògica de l’Aula d’Entorn Rural, Mas Cabrit, es basa en un conjunt de propostes especialment dissenyades per tal de que els nens i nenes aprenguin, a través de la realització de tallers i dinàmiques específiques, uns conceptes que l'aproparan més al medi natural,  i que l'ajudaran a formar-se i a respectar l’entorn, a relacionar-se amb el medi i els companys.  

Les activitats que s'ofereixen estan adaptades als diferents nivells de coneixement i cadascuna d'elles amb uns objectius molt clars i concrets, potenciant i valorant  les habilitats de cadascú afavorint així, la transmissió de coneixements dins el grup, per tant, enriquint-lo. Alhora,  creiem molt important que els nens i nenes tinguin una actitud pro_activa, que generin i expressin les seves idees i formin part de la presa de decisions. D’aquesta manera es procurarà  realitzar un casal modelat i en constant adaptació a les voluntats i necessitats dels nens i nenes.

L’aula d’entorn rural Mas cabrit és un espai privilegiat per les seves característiques naturals. Disposa de 6Ha de terreny , ombra d’arbres, espais coberts d’aules, hort, plantes aromàtiques i medicinals, arbres de bosc i fruiters, galliners amb animals de ploma, conills i camps per jugar. Això el converteix en un espai natural que propicia a fer una gran gama d’activitats.


 

NOVETATS casal 2017!


Novetats més destacades és que aquest any ens embarcarem en un viatge per tot el món que ens permetrà conèixer els diferents continents. A més, els nens i les nenes podran gaudir d'una nit d'acampada a Mas Cabrit


EnglishClassroom:     PER A TOTES LES EDATS.


 

ACTIVITATS

 

Hort,  aromàtiques i arbres fruiters 

Reconeixem,  recollim i cuidem el què mengem. Jocs d’identificació i ampliació de coneixement de l’entorn  natural. Aprenem a cuidar  un hort i prenem consciència  i respecte del nostre entorn. Plantes  aromàtiques i medicinals (identificació i remeis tradicionals).

Animals.  l’ou o la gallina? Qui són?  Què fan? Què mengen?   Aprendrem a tindre cura dels animals i a reconèixer-los .


Jocs  de lleure i esport

Explorem l’entorn jugant tots  junts.  Dansa, moviment. equilibris i  psicomotricitat.

Cuina creativa.  

Avui cuinem nosaltres! Pa, galetes, gelats de fruita, pastíssos, melmelada, figuretes de farina i aigua. Prenem consciència dels aliments que  ens dóna la terra i que després ens mengem.

NOVES RECEPTES CASAL ESTIU 2017!

Art efímer

Observem el què ens rodeja i aprenem a relacionar-ho i a interactuar-hi. Construïm a partir d’elements naturals (branques, fulles, pedres, sorra, aigua..) i  a acceptar la seva durabilitat tot experimentant amb els sentits.

Manualitats a partir del reciclatge 

Prenem consciència de tot allò que es rebutja i que en canvi podem aprofitar. Aprenem a generar idees i a desenvolupar la nostra creativitat. Titelles, mòbils, instruments musicals, joguines, jocs de taula,  animals amb tetrabrics,  gira-sols,  etc.

Contes 

Expliquem contes i intercanviem observacions. Inventem històries entre tots i plasmem-les en format llibre (podem explicar un conte tan sols dibuixant).  

Toca-toca i dibuix 

Treballs experimentals a través dels sentits. Què veiem amb els ulls tancats? Grafisme, color, textures, moviment... Relacions sensorials i analogies a través de diferents elements que es troben en el nostre entorn, animals, plantes, etc.


 

 

 


 

 

 


 


 

Horaris i  quotes


Per nens i nenes de 3 a 12 anys

acollida de 8h a 9h
 

20 € la setmana
 

casal de 9h a 13h
 

 75 € la setmana
 

casal de 9h a 15h  
 

 95 € la setmana 
 

casal de 9h a 17h    
 

125 € la setmana
 


 


 

       

DINAR: portat pels pares amb carmanyola.   

5% de descompte si contracteu 5 setmanes

5% de descompte pel 2on. germà
 

Reserva la teva plaça pel casal 2017

ENCARA HI ETS A TEMPS


PER INSCRIPCIONS CASAL D'ESTIU 2017

passeu per MAS CABRIT

amb el full d'inscripció i de salut (signats)

fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a

 pagament

les inscripcions seran per riguròs ordre d'entrada quan es porti la documentació


 

 

               

        REUNIÓ INFORMATIVA  i VISITA DE L'ESPAI  

             l'atendrem personalment ,  truqui 


Per més informació i reserves 

  655 369 221 /   (   651 77 6198   per Whatsapp  )

 

( Si no hi ha un mínim de 8 inscrits per grup, no és farà l'activitat o no és donarà el servei)


 

COORDENADES  MAS CABRIT:       41º 37’ 21” N   i     2º 18’ 28” E 

Poligon 10, Barri Bellavista, 08520  Les Franqueses del Vallès